Бартомеу: Не е истина, че от май или юни знаем за напускането на Неймар


Бартомеу: Не е истина, че от май или юни знаем за напускането на Неймар
Снимка: Guliver/GettyImages

1889 0

Президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу сподели, че не таи злоба към бившия нападател на отбора Неймар, който през лятото премина в Пари Сен Жермен за 222 млн. евро.

"Официално ние разбрахме, че Неймар ще си иде, когато ни го каза. В края на юли видяхме, че нещата не вървят добре. Неговият баща обаче ни обясни, че няма да се случи нищо. Всичко това обаче е вече история. Ние сме си направили изводите. Смятам, че те са планирали раздялата, но ние се доверихме на баща му. Мисля, че би било добре Неймар да е честен и да каже, че е искал да си иде, защото не се е чувствал комфортно. Както Сеск и Педро. Той и баща му са гледали интереса си, а аз бранех този на Барселона. Не е истина, че Мингея ми е казал още през май или юни, че Неймар ще си иде“, обясни версията си Бартомеу.

"Не съм обиден на Неймар, тъй като всеки преследва своите интереси. Нашата самокритика се състои в това, че твърде много се доверявахме на футболиста и баща му. Когато един играч иска да смени клубната си принадлежност, трябва да постъпва честно, както навремето Фабрегас, Алексис Санчес и Педро. Ние няма да правим спънки на футболист, на който не му харесва в нашия клуб и иска да си тръгне", каза Бартомеу в интервю за каталунска телевизия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички