Бартомеу: Барса да купи Туран, Енрике много го иска


Бартомеу: Барса да купи Туран, Енрике много го иска
Снимка: Getty Images/Guliver

1117 0

Кандидатът за президент на Барселона Хосеп Мария Бартомеу призова временното ръководство на клуба да купи полузащитника на Атлетико (Мадрид) Арда Туран. Бартомеу подчерта, че наставникът на отбора Луис Енрике много иска да види турчина в екипа на каталунците.

"Би било правилно да се купи футболистът, след като треньорът, спечелил три титли за клуба, го иска. Неговото привличане зависи от ръководството и то трябва да подпише договор с играча. Туран ще струва на Барселона най-малко 35 милиона евро", заяви Бартомеу, цитиран от "Cadena Ser".

Наскоро излезе информация, че ръководството на каталунците е спряло трансферната операция, за да не проевишава своите пълномощия. В Барселона искали да изчакат президентските избори да преминат, а те ще се проведат на 18 юли. Според информациите обаче "синьо-червените" ще вземат окончателно решение на 6 юли, понеделник.

Ако премине на "Камп ноу", Туран няма да може да вземе участие в мачовете на Барселона до януари 2016 година, когато изтича срокът на наказанието, наложено от ФИФА на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички