Барселона вече се готви за раздяла с играч, от когото да спечели много пари


Барселона вече се готви за раздяла с играч, от когото да спечели много пари
Снимка: Getty Images

2945 0

Барселона не е толкова убедителна в представянето си през този сезон, въпреки добрите си места както в Ла Лига, така и в Шампионска лига. И все пак с течение на времето индивидуалностите в отбора започнаха да се следят детайлно.

Един от играчите е Рафиня. Бразилското крило пристигна от Лийдс Юнайтед преди две лета като най-скъпия играч на Барселона, но се бореше да впечатли, докато Шави Ернандес предпочиташе Усман Дембеле. Докато французинът беше контузен, Рафиня имаше решаваща роля за титлата им в Ла Лига, но след като Дембеле се завърна, отново му отне титулярното място.

След като французинът замина за Пари Сен Жермен това лято, мястото отдясно изглеждаше заето за Рафиня. Изгонването му в първия мач на Барселона обаче даде възможност на Ламин Ямал, който блесна и оттогава е предпочитан. При завръщането си от контузия Шави използва Жоао Кансело и Ламин Ямал пред него.

Пред раздяла, ако не подобри формата си

Според Sport, Рафиня е с неясно бъдеще. Спортният директор Деко, който го представляваше, е убеден, че той ще успее да възстанови най-добрата си форма и да бъде решаващ през втората половина на сезона. И все пак, ако не може да спечели мястото си, тогава Барселона ще обмисли оферти за него следващото лято.

От "Камп Ноу" вярват, че все още могат да вземат добри пари за бразилеца. Миналото лято Нюкасъл Юнайтед имаше интерес, както и Саудитска Арабия, докато той все още е в краткия списък на Челси. А Шави изрази любопитно мнение, че Барселона е показвала по-лоша игра през миналия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички