Барселона трепери преди "Ел Класико", а причината е Неймар


Барселона трепери преди "Ел Класико", а причината е Неймар
Снимка: Getty Images/Gulliver

2266 0

Барселона може да има сериозен проблем преди дербито срещу Реал Мадрид. Първото издание на "Ел Класико" за сезона е на 3-и декември, а Неймар е пред угрозата да бъде наказан за срещата, която ще се играе на "Камп Ноу".

Причината за това е поредният глупав картон, който си изкара бразилската звезда в Ла Лига. Въпреки че преди началото на сезона беше инструктиран да прекрати тази практика, Неймар извърши много грубо нарушение в самото начало на двубоя срещу Севиля.

Това може да се окаже проблем, тъй като следват два тежки двубоя за каталунците - срещу Малага и Реал Сосиедад. Освен това Луис Енрике има достатъчно проблеми с контузени, тъй като не се знае дали Жерар Пике, Жорди Алба и Андрес Иниеста ще са готови за мегадербито на Испания.

Както е известно, Неймар е важна част от атакуващото трио на Барселона. Въпреки че изпусна старта на сезона, от дебютния си двубой насам той има 6 гола и цели 10 асистенции.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички