Барселона със зрелищно 5:3 в контрола (ВИДЕО)


Барселона със зрелищно 5:3 в контрола (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

998 0

Испанският шампион Барселон постигна зрелищна победа с 5:3 срещу арабския Ал Ахли в контролна среща, която се игра в Доха.

Афганистанското момче Муртаза Ахмади даде символично начало на мача, след като постави топката в центъра на терена и след това всички запазиха едноминутно мълчание в памет на жертвите от Шапекоензе.

Каталунците започнаха с всичките си звезди сред които личаха имената на Меси, Суарес и Неймар. Барса окри резултата след гол на Суарес, който от близка дистанция засече топката във вратата с глава след хубаво центриране на Меси.

В 10-ата минута дойде и второто попадение за гостите след хубав диагонален удар на Меси, а преднината стана класическа в 17-ата минута, когато Рафиня подаде на Неймар, а бразилецът с много техничен удар покрай вратаря реализира.

В 32-ата минута звездите Меси, Суарес, Неймар и Пике бяха заменени, а Ал Ахли намали чрез дузпа в 51-ата минута, след като Омар бе точен.

В 54-ата минута Барселона наниза и четвърти гол, който бе дело на  Пако Алкасер с глава, а това бе и неговото първо попадение с екипа на тима.

Петият гол на гостите стана факт в 58-ата минута, след като Рафиня направи за смях двама противникови играчи и наниза топката в мрежата.

Ал Ахли вкара втори гол в 60-ата минута чрез Асери, а пет след това наниза и третото си попадение отново чрез него, след като се разписа от близка дистанция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички