Барселона стри на прах Бетис на старта, Суарес с хеттрик (ВИДЕО)


Барселона стри на прах Бетис на старта, Суарес с хеттрик (ВИДЕО)

2041 0

Барселона зарадва "Камп Ноу" с още един разгром и тръгна очаквано убедително в новия сезон в Примера дивисион. Шампионите размазаха с 6:2 Бетис и гарнираха с пореден успех спечелването на Суперкупата на Испания по-рано през седмицата с общ резултат 5:0 срещу Севиля.

Арда Туран, който изигра един от най-добрите си мачове с фланелката на каталунците, откри резултата още в 6-ата минута. Рубен Кастро обаче още в 21-ата смълча трибуните на "Камп Ноу" и изненадващо възстанови равенството.

Това обаче не смути възпитаниците на Луис Енрике и Лионел Меси в 37-ата се възползва от пас на Сержи Роберто, за да направи 2:1. Луис Суарес побърза да вкара дебютния си гол за новия сезон в 42-ата минута, също след подаване на Роберто, за 3:1.

В 56-ата Меси предостави топката на празна врата на Суарес след великолепна многоходова атака на Барса за 4:1, а Бълхата сам с фантастичен удар от 20-ина метра увеличи още аванса на 'блаугранас' няколко секунди по-късно в 57-ата минута.

Суарес оформи хеттрика си в 82-ата за 6:1, а крайният резултат бе фиксиран от Кастро в 85-ата - 6:2.


Barcelona 6-2 Real Betis HD All Goals & Full... by euro2016videos

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички