Барселона срещу "слабака", който сензационно може да му отнеме всичко


Барселона срещу "слабака", който сензационно може да му отнеме всичко
Снимка: GettyImages

4337 0

Безспорната сензация на сезона в испанската Ла Лига до момента и Жирона. Тимът започна ударно, а мнозина го подценяваха и определяха като "слабак с късмет", който ще се сгромоляса. След 15 изиграни кръга обаче Жирона е с равен брой точки с Реал Мадрид (38 след 12 победи, 2 равенства и 1 загуба - именно от "кралския клуб).

Барселона приема мечтател да му отнеме титлата в Ла Лига

Зад него е актуалният шампион Барселона, и то с цели четири точки пасив. Двата отбора се изправят един срещу друг в 16-ия кръг, като със сигурност Жирона ще остане пред каталунците при всякакъв резултат. Тимът мечтае за сензационна титла, с която да отнеме отличието от Шави и компания. Специалисти и анализатори охлаждат страстите на Жирона и го определят като аутсайдер в мача. Това се потвърждава и от платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът на efbet за изненада и шокираща победа за Жирона е 6,00, докато ставката за триумф в полза на Барселона на Олимпийския стадион, на който временно домакинства, е 1,52. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,25. Двата тима се срещат един срещу друг днес (10.12) от 22:00 часа българско време.

Една от надеждите на гостите е Кристиан Стуани, който се вихри в края. Неговият гол, спечелил мача срещу Валенсия в последния кръг, бе третият му пореден за клуба след 80-ата минута. При домакините пък Жоао Феликс е във форма, като го доказа срещу бившите си съотборници от Атлетико Мадрид с единствения гол в мача. Двамата топ голмайстори на двата тима в Ла Лига пък са с равен брой голове - по седем. Това са Артьом Довбик и Роберт Левандовски.

Могат ли Барселона и Жирона да си спретнат голово шоу в Ла Лига?

Коефициентът на efbet за това сблъсъкът да се превърне в голово зрелище с над 4,5 попадения е 4,00, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,75. Съответно ставката за това и Барселона, и Жирона да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,67, докато за няма гол/гол е 2,40.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички