Барселона си създаде сериозни проблеми заради Гризман


Барселона си създаде сериозни проблеми заради Гризман
Снимка: Gulliver/GettyImages

868 0

Ръководството на Атлетико Мадрид смята да сезира ФИФА за неправомерни действия от страна на Барселона, съобщава “The Sun”.

Според британското издание “дюшекчиите” подозират, че се водят тайни преговори между агентите на нападателя Антоан Гризман и шефовете на каталунския гранд.

Френският нападател подписа нов договор с “рохибланкос” през изминалото лято. Контрактът му е в сила до 2022 година, а според правилника на международната федерация подобни разговори с цел трансфер са абсолютно забранени.

Също така “дюшекчиите” са на мнение, че “блаугранас” играят нечестно, опитвайки са да разваляват атмосферата в тима. Освновна причина за това е, че в момента възпитаниците на Диего Симеоне са най-близо до лидера Барселона в класирането, макар и на цели 8 точки.

Припомняме, че Барселона отнесе сериозно наказание от ФИФА през 2014 година заради нарушения на каталунския клуб в сделките с международни играчи под 18-годишна възраст. Тогава “блаугранас” нямаха право на входящи и изходящи трансфери в рамките на 14 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички