Барселона с второ поредно равенство, съдията пак поряза каталунците (ВИДЕО)


Барселона с  второ поредно равенство, съдията пак поряза каталунците (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

1455 0

Лидерът в Ла Лига Барселона не постигна победа във втора поредна среща от първенството. В мач от  14-я кръг на Примера Дивисион, игран на "Камп Ноу", каталунците стигнаха само до 2:2 срещу тима на Селта.

Въпреки само едната спечелена точка, играчите на Ернесто Валверде ще останат лидери, но преднината им може да бъде стопена на само две точки. В момента те са на върха с 36 пункта, а Селта е на 8-мата позиция с 18 точки.

Двата тима си вкараха по едно попадение в средата на първата част. В 20' Яго Аспас се възползва от недобро изчистване на Тер Щеген, за да открие, но само 2' по-късно Лионел Меси възстанови равенството. Аржентинецът се възползва от добра комбинация между Луис Суарес и Паулиньо, преди да завърши с гол.

През втората част домакините започнаха по-интензивно и заслужено поведоха в 62', когато Меси направи чудесна асистенция за партньора си в атака Луис Суарес. 20' преди края на срещата обаче Масимилиано Лопес доведе нещата до трето равенство в срещата. 

Във втори пореден мач съдиите допускат сериозна грешка в мач на Барселона, като този път отмениха редовен гол на Луис Суарес през първото полувреме при резултат 1:1. Тогава според страничния рефер имаше засада, като при повторението се видя, че това не е така.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички