Барселона с втора поредна издънка в Примера


Барселона с втора поредна издънка в Примера
Снимка: Guliver/GettyImages

1090 0

Барселона записа второ поредно равенство в Примера дивисион (общо 3-о във всички турнири), след като днес възпитаниците на Луис Енрике пропиляха два гола аванс срещу Депортиво Ла Коруня и завършиха 2:2 срещу миналогодишния кандидат за изпадане.

През първото полувреме Барса изпусна доста положения, но гол на Лео Меси в 39' успокои феновете на "Камп Ноу". В 61' пък Ракитич със страховит удар удвои преднината и срещата изглеждаше предрешена.

Не така обаче смятаха футболистите на гостуващия тим. В 77' Перес намали резултата, а в 86' той асистира на Бергантинос за равенството, което вероятно ще направи разликата на върха още по-малка.

В момента Барселона е лидер с 35 точки, но Атлетико Мадрид е с 32 и още утре може да изравни каталунците, ако стигне до успех срещу Атлетик Билба. В същото време и Реал Мадрид може да се доближи на 2 точки от върха, ако спечели гостуването си на Виляреал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички