Барселона с изненадващ ход, обмисля да замени Валверде с Тиери Анри


Барселона с изненадващ ход, обмисля да замени Валверде с Тиери Анри
Снимка: Getty Images/Guliver

3335 0

Две титли в Ла лига така и не убедиха шефове и фенове на Барселона, че Ернесто Валверде е правилният човек за каталунския отбор. Проучване на Mundo Deportivo показа, че 80% от привържениците на клуба не харесват Валверде.

Според Sport след края на настоящия сезон Барселона ще има нов наставник и част от ръководството на клуба вярва, че Тиери Анри е правилният човек. Изданието твърди, че е близък приятел със спортния директор Ерик Абидал, както и с част от играчите, с които дори е играл заедно на "Камп Ноу".

Преди няколко месеца френският специалист подписа двугодишен договор с канадския Монреал Импакт, а първите стъпки в треньорската кариера направи като асистент в белгийския национален отбор. През миналия сезон той беше назначен за старши треньор на Монако, но престоят му там продължи едва три месеца. А какво сравнение направи играчът на Барселона Френки Де Йонг между испанското и английското първенство - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички