Барселона разби Гранада с хеттрик на Неймар


Барселона разби Гранада с хеттрик на Неймар
Снимка: Getty Images/Guliver

3267 0

Барселона разби с 6:0 гостите от Гранада и продължава да няма допуснат гол от началото на сезона в Примера дивисион.

Треньорът на домакините Луис Енрике направи няколко промени в състава си в сравнение с равенството срещу Малага (0:0) преди няколко дни. Младият специалист пусна в игра Хавиер Масчерано, Адриано, Дани Алвеш, Жереми Матийо, Мунир Ел Хадади и Шави, който за първи път излезе като титуляр през този сезон. До този момент Гранада имаше четири поредни мача като гост без загуба - две победи и същия брой равенства.

Изненадващо гостите започнаха силно мача и още в 7-ата минута и Ел Араби уцели гредата на вратата, пазена от Клаудио Браво. В средата на първото полувреме обаче Барселона успя да поведе с гол на Неймар. В 42-ата минута Иван Ракитич показа, че се намира в страхотна форма и направи резултата 2:0 след асистенция на Лионел Меси. В даденото от съдията продължение на първата част Неймар отбеляза второто си попадение в двубоя.

След почивката Меси се разписа след удар с глава, а в 65-ата минута Неймар реализира хеттрик. В края на мача аржентинската суперзвезда отбеляза втория си гол в срещата и така оформи крайното 6:0.

Срещата от трибуните на стадион „Камп Ноу” изгледа новото попълнение на Барселона Луис Суарес, който бурно подкрепяше отбора. Уругваецът продължава да изтърпява наказание от ФИФА и ще може да дебютира за каталунците чак след 26 октомври.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички