Барселона представи новата си перла на "Камп Ноу" (ВИДЕО)


Барселона представи новата си перла на "Камп Ноу" (ВИДЕО)
Снимка: http://www.fcbarcelona.com

1132 0

Днес на "Камп Ноу" Барселона представи второто си официално попълнение за това лято - Арда Туран, чийто трансфер се осъществи след гласуване на управляващия комитет на тима.

Бившият ас на Атлетико (Мадрид) премина при каталунците срещу сумата от 40 милиона евро, но след президентските избори (зависи от техния изход) той може да бъде върнат на Атлетико. Ръководството на тима обаче е запазило опция да върне играча на "Дюшекчиите", но срещу 10 милиона по-малко.

Преди представянето си на стадиона пред няколко хиляди феновете на тима Арда подписа 5-годишен договор с клуба и беше категоричен, че няма намерение да играе за друг отбор, докато тече наказанието от ФИФА. Както е известно, всеки футболист, привлечен от Барселона сега, няма право да играе до 1-и януари 2016 година.

"Имах много оферти през това лято, но когато пристигна тази на Барселона, нямаше какво да мисля. Когато от Барселона ти се обадят, отказваш на всички останали. Не смятам да играя някъде другаде до зимата, ще използвам тези 6 месеца да се адаптирам към играта на отбора и към града", сподели турският национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички