Барселона потрепери във Валядолид, но VAR прати трите точки в Каталуня


Барселона потрепери във Валядолид, но VAR прати трите точки в Каталуня
Снимка: Getty Images/Guliver

1323 0

Барселона не без мъка записа победа и във втория си мач от новия сезон. Този път каталунците надвиха Валядолид със само 1:0, като победното попадение беше дело на Усман Дембеле в 56'. Съперникът стигна до гол в края на срещата, но той не бе зачетен след намесата на VAR.

През първото полувреме домакините изпробваха на няколко пъти качествата на Тер Щеген, а Дембеле и Суарес не показаха точни мерници за гостите. Коутиньо също се провали в опита си да открие резултата до почивката.

Така се стигна до 56', в която Луис Суарес центрира към далечната греда, Роберто стигна топката и я върна с глава от аутлинията, за да стигне до Дембеле. Французинът стреля без колебание, пращайки топката в десния ъгъл на Масип за 1:0.

Валядолид реагира с опасен удар в 77', но Тер Щеген беше непоклатим. В 83' Суарес помисли, че е открил головата си сметка за сезона в Ла Лига, но се оказа, че има засада и гол няма.

В добавеното време на мача съперникът стигна до изравняване, но след видео консултация реферът не зачете попадението.

Барселона е лидер в класирането с 6 точки в 2 мача, докато Валядолид е на 15-о място с 1 точка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички