Барселона получи 5 гола и прекрати впечатляваща серия


Барселона получи 5 гола и прекрати впечатляваща серия
Снимка: Getty Images/Gulliver

2725 0

Шампионът на Испания Барселона загуби с 5:4 срещу Леванте в мач от предпоследния 37-и кръг на Примера дивисион. Леванте не се бореше за нищо, след като вече си осигури оставането в испанския елит и през следващия сезон. Серията на каталунците обаче без загуба вече има своя край. Играчите на Барселона бяха в първите си 36 срещи непобедени.

Почивака в двубоя получи голямата звезда на каталунците Лионел Меси. Изненадващо Емануел Боатенг откри резултата за домакините в 9'. В 31' отново Боатенг бе точен и Леванте поведе с 2:0. 7 минути по-късно Филипе Коутиньо вкара гол за Барса и намали преднината на домакините.

В рамките на 10 минути след подновяването на играта Леванте наниза още 3 гола. В 46' Барди намери топката и я прати в горния десен ъгъл на вратата. В 49' Емануел Боатенг получи възхитителен пас в наказателното поле и промуши топката зад гърба на вратаря. В 56 Бардо получи убийствено подаване, озовавайки се сам срещу вратаря, и отбеляза с увереност.

Филипе Коутиньо обаче оформи своя хеттрик, като отбеляза още два гола в 59' и 65' и намали резултата на 5:3. В 71' пък Луис Суарес се разписа от дузпа. До края обаче повече попадения на паднаха и Барселона и Леванте сложи край на впечатляващата серия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички