Барселона почна преговори за плеймейкър от Серия А


Барселона почна преговори за плеймейкър от Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1801 0

Босненският национал и плеймейкър на Рома Миралем Пянич по всяка вероятност ще премине в състава на Барселона, след като ръководствата на двата отбора са започнали преговори за трансфера на играча, информира "La Reppublica".

Пиянич се вписва в концепцията на Луис Енрике и старши-треньорът иска полузащитника, за да повиши конкуренцията в състава и да има възможността да прави повече ротации по време на сезона. Както се видя през настоящата кампания, при каталунците възможностите за промяна в състава са малко и поради тази причина Барселона иска да се подсили с по едно класно попълнение във всяка една от линиите си.

Атомното трио на Барселона става КВАРТЕТ

Освобождаващата клауза на играча е 38 милиона евро. По непотвърдена информация, шампионът на Испания е готов да я плати, но предпочита да включи размяна на играчи в сделката и да доплати разликата. Споменаваните имена са Марк Бартра, Адриано, Томас Вермален и Сандро.

Преговорите между двата тима са в начална фаза, като представители на Барселона ще летят за Рим през следващата седмица в опит да финализират бързо привличането на Пянич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички