Барселона окончателно спечели срещу Байерн, само стъпка ги дели от ново попълнение


Барселона окончателно спечели срещу Байерн, само стъпка ги дели от ново попълнение
Снимка: Getty Images/Guliver

18446 0

Холандският вестник De Telegraaf потвърди в неделното си издание, че Сержиньо Дест е изиграл последните си минути като играч Аякс. Барселона и Аякс са се договорили по отношение на таксата за трансфер и сега остава само Дест да се срещне с каталунския гранд да договори личните си условия.

Крайният защитник може да пристигне в неделя следобед или понеделник сутринта, за да финализира подробностите и да стане нов член на отбора на Роналд Куман. 19-годишният Дест стартира от резервната скамейка срещу Витес и бе пуснат едва в края. Той се сбогува със съотборниците си след мача, но напускането му не е неочаквано.

Това означава, че Барса е изпреварила Байерн Мюнхен, като желанието на Дест е било да отиде на "Камп Ноу". Добрите отношения между Барселона и Аякс са помогнали също. Очакванията са да се платят около 20 млн. евро за играча. След сключването на тази сделка от испанския тим ще се ориентират към привличането на нападател. А ето а кой играч се очаква да даде Барселона парите, спечелени от продажбата на Нелсон Семедо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички