Барселона няма да пести сили срещу ПСЖ в Шампионска лига


Барселона няма да пести сили срещу ПСЖ в Шампионска лига

1362 0

Барселона ще излезе с най-доброто, с което разполага, срещу ПСЖ в мача реванш между двата отбора от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига.

В първата среща в Париж каталунците удариха с 3:1 своя съперник, като реваншът изглежда протоколен за "блаугранас" - и заради резултата, и заради проблемите на Лоран Блан с контузени и наказани футболисти.

Луис Енрике обаче няма да пести своите въпреки борбата на три фронта, която Барселона води - в Примера дивисион, за Купата на Краля и в най-комерсиалния клубен турнир.

Медицинският щаб дори побърза с осигуряването на услугите на Жереми Матийо, който да е на разположение за срещата с ПСЖ. Той обаче ще почне на пейката.

Единствената промяна, която старши-треньорът ще направи в срещата, е включването на Даниел Алвеш отдясно на отбраната. Той беше наказан за първата среща, а Мартин Монтоя се изявяваше на негово място.

Вероятният състав на Барселона: Тер Щеген, Дани Алвеш, Хавиер Масчерано, Жерар Пике, Жорди Алба, Серхио Бускетс, Андрес Иниеста, Иван Ракитич, Луис Суарес, Неймар, Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички