Барселона не изпуска от поглед едно от откритията на сезона в Ла Лига


Барселона не изпуска от поглед едно от откритията на сезона в Ла Лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1452 0

Дори и във време на криза от Барселона не спират да мислят как да подсилят отбора си. Според Ser Catalunya каталунците са си харесали звездата на Реал Сосиедад Александър Исак, ако не успеят с Лаутаро Мартинес.

Преди да спре Ла Лига Исак впечатли няколко европейски гранда с изявите си, като успя да се разпише и срещу Реал Мадрид, и срещу Барселона. В 34 двубоя той успя да се разпише 14 пъти и бе определен като един от откритията на сезона. Освен това бе героят за Сосиедад за Купата, като в 7 двубоя вкара 6 попадения и отборът е на финал.

Шведският национал има клауза за освобождаване от 70 милиона евро това лято. Това ще остане клаузата за освобождаване, но до тази фигура има и едно условие. Борусия Дортмунд може да го купи обратно за 30 милиона евро през лятото на 2021, 2022 и 2023 година. По-рано пък се появи информация, че Интер са склонили да разменят Лауторо Мартинес за един играч на Барселона - ето кой е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички