Барселона напердаши новак с невиждана досега тактика (ВИДЕО)


Барселона напердаши новак с невиждана досега тактика (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/Getty Images

3769 0

Барселона смаза новака Леганес като гост в нетипично за футбол време (14:00 часа) в Испания, а треньорът Луис Енрике изненада с прилагането на невиждана досега тактика при каталунския колос - 3-4-3.

МЕСИ ГОТОВ ДА МАЧКА С АРЖЕНТИНА

Неговият експеримент се оказа особено успешен срещу симпатичните домакини, които излязоха с доблест на терена и през първото полувреме пресираха усилено именития си съперник. Това обаче се оказа грешна стъпка от тяхна страна, защото именно тогава Барса разкъса Леганес с три гола до почивката.

Лионел Меси откри резултата в 15-ата минута след асистенция на Суарес, а в 31-ата ролите се размениха и уругвайският стрелец покачи на 0:2. Неймар се разписа за третото попадение малко преди края на първото полувреме, като пасът отново бе дело на Суарес.

За първи път триото MSN се разписа поне по веднъж в гостуване преди почивката в Примера дивисион.

От дузпа в 55-ата минута Лео Меси вкара втория си гол в срещата, а Рафиня - десният краен халф - направи 0:5 в 64-ата. Барселона понамали оборотите и Габриел в 80-ата реализира утешително попадение за Леганес.

След 4 кръга Барселона има актив от 9 точки и поне временно излиза на върха, но вероятно няма да се задържи там след изиграването на всички срещи от уикенда. Меси и Суарес се изравниха на върха при голмайсторите с Рубен Кастро от Бетис, като и тримата имат по 4 попадения.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички