Барселона избира петима за конкуренти на Жорди Алба


Барселона избира петима за конкуренти на Жорди Алба
Снимка: Getty Images/Guliver

1763 0

Барселона цели да подсили левия фланг на защитата. Шави настоява да се привлече алтернатива на Жорди Алба, поради което цели петима футболисти са влезнали в полезрението на каталунския отбор.

"Блаугранас" могат да се подсилят с един измежду Алекс Телес (Манчестър Юнайтед), Алекс Сандро (Ювентус), Алфонсо Педраза (Виляреал), Николас Таляфико (Аякс) и Рафаел Герейро (Борусия Дортмунд). Единствената конкуренция на Алба на поста в момена е 18-годишният Алекс Балде.

И петимата следени от каталунците футболисти имат опит на най-високо ниво. Най-труден за привличане изглежда Алекс Сандро, тъй като от Ювентус могат да поставят прекалено висока цена за бразилеца, който от години е сред титулярите.

Не така стоят нещата с Алекс Телес в Манчестър Юнайтед. Поради наличието на Люк Шоу Телес изигра само 9 мача във Висшата лига през изминалия сезон, а през тази кампания има 10 мача във всички турнири.

От друга страна Педраза, Таляфико и Герейро могат да бъдат изкушени да преминат в по-престижен клуб. През това време каталунците предложиха Усман Дембеле на два английски отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички