Барселона има 15 дни, за да купи аржентински национал


Барселона има 15 дни, за да купи аржентински национал
Снимка: Getty Images/Guliver

1807 0

Ръководството на Барселона има 15 дни да реши дали има нужда от аржентинския национал Езекиел Лавеци, който през януарския трансферен прозорец ще напусне ПСЖ, информира в днешното си издание "Sport".

Според източници на изданието, каталунците имат поставен срок да решат дали ще платят 5 милиона евро за правата на бившия ас на Наполи. След края на тези 15 дни парижани почват да преговарят с други заинтересувани страни.

Желанието на самия Лавеци е да се събере в един състав със своите приятели Лионел Меси и Хавиер Масчерано, но засега от Барселона не дават индикации, че ще се включат в евентуално наддаване за крилото.

В същото време сериозен интерес към играча има от страна на Ювентус, като клубът дори вече води преговори за неговия трансфер през зимата. "Бианконерите" имат за съперник в преговорите Интер, който също ще търси варианти да се подсили с доказания в Серия А футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички