Барселона и Артур слагат грозен край на отношенията си, клубът съди играча


Барселона и Артур слагат грозен край на отношенията си, клубът съди играча
Снимка: Getty Images/Guliver

3049 0

Испанският гранд Барселона няма да се раздели в добри отношения с бразилския полузащитник Артур, който от следващия сезон ще е част от Ювентус. Каталунският клуб ще осъди своя играч поради действията му в последно време, информира испанското издание "Marca".

Артур си замина в своя дом в Бразилия и отказва да играе за "блаугранас" в Шампионска лига, където тимът има да изиграе мач-реванш от осминафиналната фаза срещу Наполи (1:1 след първия двубой). От Барселона далеч не са склонни да дадат на Артур да анулира договора си 1 месец преди преминаването в Ювентус.

В понеделник играчът не се появи за тестовете за коронавирус, а във вторник изобщо не се появи за тренировка. Артур чувства, че към него е постъпено некоректно, след като нееднократно изявяваше желание да остане на "Камп Ноу", но в крайна сметка бе запратен към Италия.

Клубът вижда това като акт на бунтарство и недисциплинираност и ще отведе случая в съда. В Барселона са на мнение, че ако той бе отишъл при тях и бяха провели разговор на тази тема, можеше да се стигне и до решение на казуса без проблеми. След като той напусна без да информира никого обаче, каталунците нямат намерение да оставят нещата така, защото нарушава вътрешния кодекс.

Междувременно, агентът на Коутиньо призна, че той иска във Висшата лига, но е готов да остане и в Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички