Барселона едва издържа за победа над Севиля на "Рамон Санчес Писхуан"


Барселона едва издържа за победа над Севиля на "Рамон Санчес Писхуан"
Снимка: Guliver/GettyImages

1435 0

Барселона успя да се нареди на второ място в Примера дивисион, след като едва-едва се добра до победа с 2:1 при обрат срещу Севиля на "Рамон Санчес Писхуан".

Каталунците изостанаха в резултата още в 14', когато Витоло преодоля безпроблемно Марк Андре Тер Щеген, а "рохибланкос" изпуснаха 4 страхотни шанса за гол.

Така домакините бяха попарени точно преди почивката Неймар проби в наказателното поле и върна за Меси, който от границата на наказателното поле се разписа за 1:1.

След почивката каталунците успяха да внесат корекции в играта си, което доведе до по-добра игра и гол. В 61' Меси проби през центъра и изведе Суарес в пеналтерията, а уругваецът се разписа.

Последваха обаче няколко странни събития. Първо не беше отсъдена дузпа за нарушение на Умтити в наказателното поле. След това пък Меси можеше да бъде изгонен от игра за няколко нарушения и умишлено забавяне на играта. За капак съдията даде едва 3 минути продължение, въпреки че в рамките на 10 минути се игра не повече от 1 между 75-ата и 85-ата минути.

Победата прати Барселона на второ място с актив от 25 точки - две по-малко от лидера към момента Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички