Барселона е най-близо до Де Йонг, изпреварва два европейски гранда


Барселона е най-близо до Де Йонг, изпреварва два европейски гранда
Снимка: Getty Images/Guliver

1073 0

Едно от най-нашумелите имена на трансферния пазар е това на звездата на Аякс Френки Де Йонг. Един от големите фаворити е Манчестър Сити, който обаче ще се сблъска с огромни трудности в опита си да привлече полузащитника.

От Сити са готови да платят 60 млн. паунда за 21-годишния халф, но конкурентите Пари Сен Жермен и Барселона предлагат по-изгодни финансови условия на футболиста. Барселона в момента е лидер в борбата за Де Йонг, а каталунците са основни кандидати и за неговия съотборник Матейс де Лигт, който по-рано тази седмица спечели престижния приз за най-добър млад играч в Европа до 21 години "Golden Boy 2018" на италианското издание "Tuttosport".

Този сезон Де Йонг взе участие в 14 мача от холандското първенство, в които вкара два гола. Самият футболист не крие, че е готов за ново предизвикателство в кариерата си. Наскоро неговият баща каза, че Барса е идеалното място за продължение на кариерата на сина му. Ето какво сподели бащата на талантливия футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички