Байер Леверкузен поиска "невъзпят герой" от хита в Ла Лига


Байер Леверкузен поиска "невъзпят герой" от хита в Ла Лига
Снимка: Getty Images

664 0

Немският шампион Байер Леверкузен се е поинтересувал от цената на вътрешния халф на Жирона, Алеиш Гарсия. Офертата е съвсем повърхностна - "аспирините" просто искат да видят дали играчът се продава и дали има смисъл да отправят предложение с реална сума. 

"Невъзпят герой", който вече дебютира за "Ла фурия роха"

Гарсия е един от архитектите на успеха на Жирона през този сезон и вече натрупа 6 асистенции, 3 гола и куп ключови пасове и центрирания. За разлика от звездите в състава на каталунците - Довбик, Коуто и Савио обаче, той остава на заден план и за него не се говори много.

Жирона

Още: Байер Леверкузен победи и Айнтрахт Франкфурт в адската серия от тежки мачове (ВИДЕО)

Гарсия ще навърши 27 това лято, юноша е на Виляреал и в периода 2015 - 2020 има договор с Манчестър Сити. Той записва едва 9 официални мача за "гражданите" и за няколко сезона носи екипите на доста скромни отбори като Мускрон и Динамо Букурещ. През 2021-ва идва в Жирона и кариерата му потръгва сериозно.

През миналата година той дори дебютира за националния отбор на Испания в евроквалификацията с Кипър. Гарсия е микс между опорен и офанзивен халф - нещо като Педри и Гави от Барселона. 

Барселона пак пусна 4 гола: Направи Реал шампион и загуби 2-рото място (ВИДЕО)

Жирона отправя оферта към Серхи Роберто

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички