Азар: Ако Реал загуби е катастрофа, в Челси не беше така


Азар: Ако Реал загуби е катастрофа, в Челси не беше така
Снимка: Guliver/GettyImages

8294 0

Звездата на Реал Мадрид - Еден Азар, говори пред сайта на УЕФА, преди първия сблъсък на тима му в Шампионска лига този сезон. В сряда "белия балет" гостува на ПСЖ. Азар сподели и какво го е накарало да избере точно Мадрид за своя трансфер.

"Това влизаше в плановете ми. Когато бях в Челси, вече знаех, че искам да отида в Мадрид. Не бях очаквал да играя седем години в Челси, но в крайна сметка всичко се нареди добре и имах шанса да печеля по нещо всяка година. Мисля, че затова останах толкова дълго там. Сега мечтата ми е да съм тук и се надявам да се възползвам максимално", заяви белгиецът.

"Винаги се работил само върху представянето си на терена. Разбира се, в клуб като този трябва печелиш и да вкарваш. Винаги съм се държал победим и същ начин и ще продължа да го правя. Опитвам се да се забавлявам на терена и знам, че ако го правя, резултатите идват. В този страхотен клуб искам феновете да ме гледат повече, да печеля и да бележа.

"Мисля, че тук феновете наистина са фенове. В Англия няма толкова много фенове. Хората там харесват футбола и всички млади, възрастни, тийнейджъри наистина се интересуват от своя футбол, но не са толкова фанатични към своите отбори. По времето, когато бях в Челси и губехме, бяхме разочаровани, както и феновете, но никога не усещах, че е катастрофа. Това е различното в Испания. Футболът е всичко за тях и затова играчите трябва да дават всичко от себе си", допълни още Азар.

Вижте в този материал за коя звезда от Англия мадридчани са приготвили 100 млн. паунда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички