Атлетико предпазва Гризман с нов примамлив договор


Атлетико предпазва Гризман с нов примамлив договор
Снимка: Guliver/GettyImages

1154 0

Ръководството на Атлетико Мадрид е взело решение да предложи нов договор на Антоан Гризман в опит да го задържи на „Висенте Калдерон".

Френският национал е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед, след като е начело в трансферния списък на мениджъра на „червените дяволи” Жозе Моуриньо.

Според източници, клауза в контракта на Гризман посочва, че нападателят може да бъде продаден за близка до рекордната сума от 89 милиона паунда, която Юнайтед плати на Ювентус за Пол Погба през миналото лято.

Въпреки това, според Daily Star, Атлетико планира да увеличи тази клауза на 130 милиона паунда в нов двугодишен договор. Това означава, че заплатата на играча на „дюшекчиите” ще се покачи от 120 хиляди паунда до 180 хиляди седмично.

Името на Гризман, който има 15 гола в Примера дивисион през този сезон, също бива свързвано и с трансфер в Челси или Реал Мадрид, но ако той подпише с Атлетико, това означава, че ще бъде обвързан с клуба до 2023 г. Настоящият договор на френския футболист е до лятото на 2021 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички