Атлетико Мадрид - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Краля?


Атлетико Мадрид - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Краля?
Снимка: GettyImages

16421 0

Реал Мадрид продължава с тежката серия от мачове. След като победи последователно големите си съперници в страната, за да триумфира със Суперкупата на Испания, сега за "кралския клуб" предстои нов дуел срещу един от тях.

Атлетико Мадрид посреща Реал на "Уанда Метрополитано", след като около седмица преди това загуби драматично на полуфиналите в Рияд. Тогава футболистите на Диего Симеоне повеждаха на два пъти в резултата, но накрая минаха през продължения за зрелищното поражение с 3:5.

Жребият отреди два от фаворитите за Купата на Краля да се срещнат рано-рано - още на осминафиналната фаза. В предишната фаза, от която се и включиха, Реал отстрани Арандина с 3:1, а Атлети - Луго със същия резултат.

Още: Истината: Изгледа ли Кристиано Роналдо на живо разгрома на Реал Мадрид над Барселона? (ВИДЕО)

"Кралския клуб" има сериозно преимущество в мачовете срещу Атлетико Мадид. "Дюшекчиите" са спечелили едва 56 двубоя, като в същото време са загубили 115 и са стигнали до равенство в 53. При попаденията Реал е отбелязал общо 391, а съперникът - 293.

Къде да гледаме Атлетико Мадрид срещу Реал Мадрид за Купата на Краля?

Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид за Суперкупата на Испания

И в този им дуел "белия балет" е фаворит, макар и с малко. Срещата ще може да бъде наблюжавана пряко по Arena Sport (Svn), Digi Sport 1 (Rom), DirecTV (Arg), MEGOGO, PrimeTel, Sport 1 (Cze), Sport 1 (Hun), TVE, TVP Sport, Ziggo Kanaal 14, Ziggo Sport Racing, Ziggo Sport Select, но за съжаление няма да бъде излъчена по българска телевизия. Ще можете обаче да следите Атлетико Мадрид срещу Реал Мадрид НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още: Флорентино Перес възвелича Винисиус и охлади с отговор за Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички