Атлетико Мадрид наниза пет гола на слабак за Купата на Испания


Атлетико Мадрид наниза пет гола на слабак за Купата на Испания
Снимка: Gulliver/GettyImages

1618 0

Отборът на Атлетико Мадрид направи на пух и прах четвъртодивизионния Райо Махадахонда и го победи с 5:0 в пореден мач от 1/16-финалите за испанската купа.

Макар мадридчани да бяха гост, то те посрещнаха непретенциозния си отбор на „Уанда Метрополитано“ по желание именно на отбора на Райо.

Матеос Куня откри резултата в столицата след 17 минути игра, когато защитата на домакина бе „отключена“ след бойка игра дотогава. Ренан Лоди удвои в 26-ата, а Луис Суарес покачи до 3:0 четири преди края на първата част.

С началото на втората част Диего Симеоне направи тройна промяна, за да освежи своя отбор и да даде шанс на повече футболисти да вземат участие в срещата.

До края на срещата в Мадрид пък Антоан Гризман реализира четвъртия гол в 67-ата, а Жоао Феликс оформи крайното 5:0 за Атлетико.

Иначе, генерално в срещата нито за миг нямаше съмнение кой ще продължи напред, след като Чоло Симеоне използва доста солиден отбор за подобен тип препятствие, докато тимът на Райо Махадахонда не успя да затрудни кой знае колко именития си съперник в тази фаза от турнирната надпревара.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички