AS: Роналдо вече е взел решение за бъдещето си


AS: Роналдо вече е взел решение за бъдещето си

4762 0

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е взел решение за бъдещето си, като е сметнал за по-добре да остане на "Сантяго Бернабеу", твърди AS. 

От началото на лятото плъзнаха слухове, че португалецът може да напусне клуба, след като му бяха повдигнати обвинения за укриване на данъци. От тогава досега Роналдо упорито мълчи по темата и отбягва всякакви въпроси. Близки до играча твърдят, че той вече е взел решение и иска да остане в европейския клубен шампион. 

В края на месеца CR7 ще се изправи пред съда, за да даде показания по повдигнатите му обвиннения. В началото той бе обиден, че не е получил достатъчно подкрепа от президента на клуба Флорентино Перес, но в последствие си промение мнението. 

Преди няколко дни в португалското издание A Bola излезе информация, че предстои много важна среща между президента на "белия балет" Флорентино Перес и Роналдо, на която ще стане ясно всичко. От клуба обаче са очаквали португалецът да направи поне някакъв коментар в медиите, с което да подскаже какви ще са действията му. Именно това мълчание предизвика и много нерви не само на ръководството, но и на феновете на Реал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички