Ас на Реал Мадрид: Махам се, ако...


Ас на Реал Мадрид: Махам се, ако...
Снимка: Guliver/GettyImages

2526 0

Испанският плеймейкър Иско е готов да напусне Реал Мадрид, ако не получи повече минути за изява от Зинедин Зидан. Бившият ас на Малага играе все по-рядко, а когато се появява като резерва, рядко успява да демонстрира безспорната си класа.

Загубил мястото си в националния тим на Испания, Иско е готов да се бори да остане на "Сантяго Бернабеу" и няма намерение да напусне през януари, но не изключи възможността да си потърси нов клуб през следващото лято.

"Да напусна през януари не е опция, която обмислям. Няма да се предам толкова лесно. Но ако в края на сезона видя, че не съм играл много, ще потърся други опции. на 24 години съм и, ако не намеря място в стартовите 11 тук, предпочитам да продължа напред", сподели Иско пред Cope.

"Знам, че мога да се справя добре и, ако не е тук, то бих искал да докажа качествата си на друго място. Щастлив съм в Мадрид, но това, което всеки футболист иска, е да се развива. Ако не мога да го направя тук, няма да имам проблем да напусна", допълни той.

Преди няколко дни той също така призна, че вината да не играе е негова, след като при нито един от последните 4-ма треньори на Реал не е бил твърд титуляр.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички