"AS": Луис Енрике може да напусне заради Меси


"AS":  Луис Енрике може да напусне заради Меси

1338 0

Ръководството на Барселона не изпитва увереност, че наставникът на тима Луис Енрике ще остане на поста си и след края на сезона, съобщава "AS". Според изданието това се дължи на факта, че специалистът все още не дава ясен отговор на въпроса ще продължи ли да работи с каталунците.

Според "AS" Енрике не се чувства на 100% комфортно в клуба, като причина за това е конфликтът му с няколко от играчите в отбора, в частност с Лео Меси. Конфликтът му с аржентинската звезда вече е в миналото, но играчите са накарали Луис Енрике да се откаже от някои свои принципи. Ето защо, на "Камп ноу" не изключват той да напусне клуба, дори ако Барса спечели Шампионска лига и Купата на Краля и оформи требъл.

Както е известно, Барселона вече завоюва титлата в Испания. На 6 юни каталунците ще играят финал в Шампионска лига срещу Ювентус, а на 30 май предстои сблъсък с Атлетик (Билбао) за Купата на Краля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички