"AS": Атлетико е готов да продава Гризман


"AS": Атлетико е готов да продава Гризман
Снимка: Guliver/GettyImages

1330 0

Ръководството на Атлетико (Мадрид) не е доволно от формата на нападателя Антоан Гризман, съобщава вестник "AS". Французинът е бледа сянка на самия себе си през миналия сезон, което е накарало шефовете на мадридския гранд да се замислят за неговата продажба.

През текущия сезон Гризман изигра 13 мача в испанската Ла Лига и Шампионска лига, в които вкара само 3 гола. Не такива резултати шефовете на Атлетико очакваха, когато през изминалото лято подписаха нов контракт със звездата, с доста по-добри условия за него.

Предвид факта, че през зимата "дюшекчиите" ще се подсилят в атака с Диего Коща и крилото Витоло, напълно вероятно е да бъде взето решение Гризман да бъде продаден.

В новия договор на нападателя с испанския клуб откупната му клауза е увеличена от 100 на 200 милиона евро, но тя ще бъде намалена преди откриването на зимния трансферен прозорец, за да бъде привлечено вниманието на Манчестър Юнайтед, Байерн (Мюнхен) и Барселона. И трите клуба проявяват интерес към играча, но със сигурност ще се намерят и други кандидати.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички