Арсенал изпрати официална оферта за 50 милиона евро на Реал Мадрид


Арсенал изпрати официална оферта за 50 милиона евро на Реал Мадрид

3316 0

Ръководството на Арсенал не се бави през това лято и прави всичко по силите си да направи състав, който догодина да се бори до последно за титлата във Висшата лига. Поради тази причина в Лондон вече е Гранит Джака, а скоро това може да стори и Алваро Мората.

Футболният агент Танкреди Палмиери, който беше един от първите, които разкриха плановете на Манчестър Юнайтед да сменят Ван Гаал с Моуриньо, информира, че "артилеристите" са пратили официална оферта на Реал Мадрид за правата на испанския национал.

ДВЕ ИСТИНИ ЗА РОНАЛДО, КОИТО ЩЕ ВИ ШОКИРАТ

В момента той играе за Ювентус, но "белия балет" може да го откупи срещу едва 30 милиона евро - клауза, заложена в договора при продажбата между двата клуба.

Именно поради тази причина Арсенал праща офертата си на Реал, тъй като испанският клуб се смята, че е активирал тази клауза. Офертата на "артилеристите" е за 50 милиона евро, като идеята и на трите клуба, замесени в ситуацията е тя да бъде разрешена преди Евро 2016.

Едва ли обаче Реал Мадрид ще приеме предложението, след като "кралския клуб" вече отказа 20 милиона евро от Ювентус, за да бъде оставен Мората в италианския шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички