Анри: Само една загуба е достатъчна да се породят съмнения в Барселона


Анри: Само една загуба е достатъчна да се породят съмнения в Барселона

1572 0

„Познавам каталунците. Само една загуба е достатъчна, за да се породят съмнения в този клуб. Ще видим какво ще стане. Продължавам да мисля, че титлата в Испания е спечелена, но искам да видя въздействието на поражението в следващите мачове", заяви обясни бившият нападател на Барса Тиери Анри.

След загубата от Реал треньорът на каталунците Луис Енрике е организирал истински психотерапевтичен сеанс с участието на целия отбор, пише Mundo Deportivo. На сбирката всички участници, включително и Енрике, са се изредили да си правят самокритики за поражението в дербито.

По този повод френската легенда Тиери Анри обяви, че очаква разколебаване в съблекалнята на Барса. Самият Луис Енрике гарантира, че резултатът в Ел Класико няма да повлияе на отбора му днес. „Атлетико е е опасен в преходите защита - нападение, както и при статичните положения. Със сигурност ще ни е тежко, но мачът няма нищо общо с резултата в събота", обяви специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички