Анхел ди Мария: Кристиано Роналдо може скоро да напусне Реал (Мадрид)


Анхел ди Мария: Кристиано Роналдо може скоро да напусне Реал (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Guliver

4754 0

Бившият футболист на Реал (Мадрид) Анхел Ди Мария отправи любопитна прогноза относно бъдещето на Кристиано Роналдо в Кралския клуб. Според аржентинеца, е въпрос на време суперзвездата да го последва и да си тръгне от клуба. Вина за това имали шефовете на Реал. Ди Мария е споделил това пред аржентинско радио в програмата America & Closs today.

Това лято Манчестър Юнайтед плати рекордните за Великобритания 59,7 млн. паунда, но на няколко пъти Ди Мария заяви, че не е искал да напуска Реал Мадрид . В интервюто си по радиото в Аржентина, той казва:

„Никога не сте чули от устата ми, че съм искал да напусна – никога не съм казвал, че искам да си тръгна от Реал Мадрид. Роналдо и Серхио Рамос, клубните капитани, знаеха какво искам и ме подкрепяха през цялото време. Не знам колко дълго още Роналдо може да издържи в Реал Мадрид" - смята аржентинецът.

Световните медии тълкуват думите му като препратка към престрелките по оста Флорентино Перес – Кристиано Роналдо. Португалецът заяви, че ако той беше клубен бос, нямаше да продаде Ди Мария и Шаби Алонсо, а Перес опита да потуши бунта като каза, че не е в конфликт с голямата звезда на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички