Анчелоти: Тази загуба така или иначе щеше да дойде


Анчелоти: Тази загуба така или иначе щеше да дойде
Снимка: Иван Йочев

1305 0

Италианският специалист Карло Анчелоти беше категоричен, че воденият от него Реал Мадрид не е заслужавал да загуби срещу Валенсия.

Както е известно, "прилепите" изиграха силен двубой и удариха "белия балет" с 2:1 на "Местая", с което прекъснаха серията от 22 поредни победи на европейския шампион, която беше най-дългата в историята на испанския футбол.

Анчелоти беше категоричен, че тази загуба е щяла да дойде по някое време, но според създадените положения "кралския клуб" не е трябвал да губи срещата срещу Валенсия.

"Изиграхме силен двубой и не заслужавахме да загубим, но нямахме достатъчно късмет пред гола. Не се възползвахме от нашите възможности. Във футбола всичко може да стане", каза Анчелоти и продължи.

"Отборът работеше добре. Тази загуба така или иначе щеше да дойде, но да не забравяме какво всъщност постигнахме до тук. Поздравявам Валенсия - отборът игра силно и се бореше до край.

Сега мислим за сряда, като трябва да извадим най-доброто, с което разполагаме. Физически отборът е в добро състояние. Сезонът е дълъг и сме добре позиционирани в първенството, така че загубата не ни афектира. Ще оставим това зад гърба си", сподели Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички