Анчелоти: Роналдо се нуждае от един гол, за да върне формата си


Анчелоти: Роналдо се нуждае от един гол, за да върне формата си
Снимка: Иван Йочев

1611 0

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти, заяви че звездата на отбора му Кристиано Роналдо има нужда само от едно попадение, за да се върне към най-добрата си форма.

Представянето на португалеца в последните месеци е под нивото, което всички очакват от него. Роналдо си навлече много негативи, заради тежкото поражение на Реал Мадрид от градския съперник Атлетико с 0-4. Критики към него имаше и за решението да отпразнува рождения си ден, непосредствено след загубата на отбора му.

Анчелоти обаче за пореден път заяви, че не се интересува от личния живот на футболистите си: "Никога не отговарям на пресата за това, което се пише за моя тим и няма да започна сега."

Относно Роналдо, наставникът на "белия балет" сподели: "Представянето на Роналдо срещу Депортиво беше много добро. Мисля, че подобрява играта си и още тази вечер има добра възможност да се разпише."

На Реал Мадрид му предстои гостуване на Шалке 04 в осминафинален сблъсък от Шампионската лига. Карло Анчелоти сподели и очакванията си за срещата:

"Пепе е готов и ще вземе участие в мача. Все още имам съмнения кой от Асиер Ияраменди и Лукас Силва ще играе. В сравнение с миналата година, тимът на Шалке е променил тактиката си. Нашият стил на игра е същият, но е важно да играем добре, както в защита, така и в нападение".

Миналата година Шалке 04 и Реал Мадрид отново се срещнаха в тази фаза на елиминациите, като испанците не срещнаха никакви затруднения и с общ резултат 9-2 отстраниха своя съперник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички