Анчелоти посочи 2 ключови шампионски фактора в младите и във ветераните в Реал Мадрид


Анчелоти посочи 2 ключови шампионски фактора в младите и във ветераните в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1143 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е доволен от подготовката, която провежда с отбора преди началото на сезона. Той подчерта, че младите в тима имат много качества, докато ветераните са много посветени и все така мотивирани.

"Работихме много, играчите се справиха много добре. Има много качество в младите играчи, а ветераните са изключително посветени. Много ми допада това у Карвахал, Начо, Марселона, Лукас (Васкес) и Иско - играчи, които са спечелили всичко и все още имат желание, ентусиазъм и глад за страхотен сезон.

Алаба е завършен играч с много качества, той е тактически интелигентен в защита. Слагах го като централен защитник в последните мачове в Байерн Мюнхен, но понякога играе в средата на терена за Австрия, а също така може да играе и отляво.

Трябва да имаме предвид историята на клуба. Този отбор трябва да играе добре и да показва качествата, с които разполага. В историята на Реал Мадрид е енергичният футбол, интензитет с топката и без топката - това и изисква съвременният футбол" - заяви Анчелоти.

А ето кога и срещу кой отбор ще дебютира Карло Анчелоти при повторния си престой в Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички