Анчелоти отписа Лудогорец: Ливърпул ще продължи с нас


Анчелоти отписа Лудогорец: Ливърпул ще продължи с нас
Снимка: Иван Йочев

1073 0

"Всички отбори от групата имат качества. Аз смятам, че Ливърпул ще продължи напред, най-вече заради историята на този тим. За да сторят това, те трябва да победят в следващите си мачове, а това няма да е никак лесно", заяви треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти след успеха над мърсисайдци с 1:0.

"Добър мач се получи. Вкарахме гол през първото полувреме и след това се постарахме да няма сериозни положения пред нашата врата. Опитахме да отбележим още голове и имахме доста положения, но в крайна сметка радостното е, че мачът бе под наш контрол. Заслужавахме да спечелим. Не знам каква е причината да не им играят част от титулярите. Нямам намерение да осъждам тяхната тактика. Вероятно имат много мачове и искат да залагат на по-свежи играчи и да запазят други. Нищо от тях не ме изненада", категоричен бе наставникът на "белите".

"Не мисля, че Роналдо е неспокоен за това дали ще вкара гол на всяка цена. Беше фокусиран върху играта. Целта ни беше да победим и това стана. Той лично изигра добър мач и помагаше на съотборниците си. Да, не отбеляза тази вечер, но ще го направи в следващия мач. Бейл се справи добре. Не започнах с него, заради травмата му. Може в следващия мач да е титуляр, тъй като се чувства добре", добави още Анчелоти. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички