Анчелоти извънредно критичен към Реал Мадрид: Не е нормално да губим две поредни срещи


Анчелоти извънредно критичен към Реал Мадрид: Не е нормално да губим две поредни срещи
Снимка: Getty Images

1233 0

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе много критичен към своите футболисти след втората поредна загуба на тима. "Белият балет" загуби с 1:2 от Еспаньол в неделния ден, а по-рано през седмицата бе допуснал шокиращо поражение от Шефир Тираспол в Шампионска лига:

"Това беше най-слабият ни мач и заслужавахме да отстъпим. Реагирахме прекалено късно. Бяхме объркани, загубихме прекалено много единоборства, нямаше баланс, не бяхме добре позиционирани, когато владеехме топката. Видях много индивидуални грешки", заяви Анчелоти.

"За Реал не е нормално да губи в две поредни срещи и трябва да видим как да се справим с този проблем. Заложих на Алаба като ляв бек, защото разчитах на неговите включвания в предни позиции. В интерес на истината той помогна много, той няма вина. Не видях очакваната игра в чисто тактически и технически план, а не в отношението на самите играчи", добави още треньорът на Реал Мадрид.

Още новини за Кралския клуб можете да откриете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички