Агентът на Коутиньо разкритикува шефовете на Барселона и направи интересно признание


Агентът на Коутиньо разкритикува шефовете на Барселона и направи интересно признание
Снимка: Getty Images/Guliver

13076 0

Бъдещето на Фелипе Коутиньо е сред най-големите загадки през това лято. Бразилецът напусна Ливърпул преди 18 месеца заради Барселона, но така и не успя да се наложи в състава на каталунците. В последните седмици Коутиньо е спряган за трансфер, като ПСЖ е сред големите фаворити, но се споменава и възможност за завръщане в Ливърпул.

Агентът на играча - Киа Джорабчиан, обаче направи интересно изказване, с което опровергава информацията в медиите. Според него Коутиньо няма да напусне "Камп Ноу" през това лято. Джорабчиан сподели, че това е станало ясно след негова среща тази седмица с президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу.

"Казаха ми, че няма никакво намерение да продават Коутиньо и, че не са разговаряли с никой. От Барселона ми потвърдиха, че информациите в медиите не са верни. Никой от страната на Коутиньо няма да предприеме ход за неговата продажба, но не съм сигурen, че от Барселона няма да го сторят.Sъщевременно Анре Къри (отговорник за Барса в Южна Америка) се опитвал да включи Коутиньо в сделка за Неймар. Със сигурност, обаче от клуба трябва да потърсят отговорност на тези, които разпространяват информациите или просто да ни кажат, ако са си променили решението", заяви агентът.

А как халфът може да ускори завръщането на Неймар в Барселона вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички