Агентът на Бейерин: Скоро не съм получавал обаждане от Барселона


Агентът на Бейерин: Скоро не съм получавал обаждане от Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

970 0

Агентът на Ектор Бейерин – Алберт Ботинес опроверга информациите за сериозен интерес към неговия клиент от страна на испанския гранд Барселона.

22-годишният Бейерин е юноша на каталунците и е сочен за една от големите трансфери цели на Барса през лятото, въпреки че в края на миналата година удължи контракта си с Арсенал. По думите на Ботинес обаче след подновяването на договора му с „топчиите”, интересът от Ноу Камп към десния краен бранител вече не е същият.

„Преди да удължи договора си с Арсенал, имаше шест или седем клуба, които проявяваха интерес към него, което му показа, че се развива по правилния начин. След подписването на новия контракт обаче останаха само два-три отбора, които продължават да се интересуват от него. Прочетох доста неща за този предполагаем интерес от страна на Барселона, но истината е, че отдавна не съм получавал обаждане от тях. Никога не знаеш какво ще се случи в бъдеще, но разбира се Бейерин подписа нов договор с Арсенал с идеята да остане дълго време в Лондон”, обясни още Ботинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички