Агентът му: Ди Мария оставаше в Реал и за по-малко пари


Агентът му: Ди Мария оставаше в Реал и за по-малко пари

1832 0

Еухенио Лопес, агентът на бившия футболист на Реал (Мадрид) - Анхел ди Мария, разкри, че в Манчестър Юнайтед аржентинецът ще взима 8 милиона евро годишна заплата. Според Лопес крилото е искал да остане на "Бернабеу".

"Ди Мария в Манчестър Юнайтед ще получава 8 милиона евро годишно. Той щеше да остане в Реал за много по-малко пари. Анхел искаше да остане, а разногласията между него и клуба се появиха заради 1 милион евро. Той никога не е искал от Реал 8 милиона годишно", разкрива агентът на звездата.

"Реал започна преговори, но не пожела да ги завърши. Когато Ди Мария дойде в Реал, той се съгласи да получава по-малко, отколкото му бяха обещали. Увериха го, че в рамките на 6 месеца ще подобрят финансовите условия по договора му, но го направиха едва след две години", обяви още Лопес.

Вчера президентът на "Белия балет" Флорентино Перес заяви, че Ди Мария е искал да си тръгне и е отказал да стане втория най-добре платен играч след Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички