Абидал отказа на Барса заради Олимпиакос


Абидал отказа на Барса заради Олимпиакос
Снимка: Getty Images / Guliver

1274 0

Бившият защитник на Барселона Ерик Абидал отхвърли предложението на каталунците да заеме длъжност в клуба и взе решение да работи в гръцкия Олимпиакос. Това обяви самият той пред "France Football".

"Барселона ми предложи да изпълнявам ролята на свързващото звено между играчите в отбора и ръководството на клуба. Но, например, Лионел Меси лично добре се познава с президента Хосеп Бартомеу, така че не е нужно да ходя при ръководството и да предавам неговото желание. Също така в Барса ми предлагаха да работя с футболните школи, но това е свързано с чести полети, а аз имам семейство и други важни лични дела, с които искам да имам време да се занимавам. По-специално, моя фондация", откровен бе Абидал.

"В Олимпиакос искат да се занимавам с маркетинговите въпроси, както и със спонсорството, предсезонната подготовка и връзката между академията на клуба и Барселона. Това е по-лесно. Няма да ми се налага да работя 24 часа в денонощието. Аз наскоро се срещнах със спонсора на Олимпиакос от Швейцария. Той изиска от мен да съм в Атина четири пъти в месеца. Ето защо се съгласих на това предложение", каза още французинът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички