Звезда на Барселона недоволства: Не искам само да се наслаждавам на града и морето

Футболистът на Барселона Иван Ракитич изрази недоволството си, че се превръща в резерва в отбор. Той заяви, че не иска да се наслаждава само на морето и разходките из града.

"Не знам какво ще се случи. Искам да бъда част от този отбор, както и искам да играя за Барселона. Имам договор за няколко години и няма по-добър отбор от Барселона, това е най-добрият клуб в света, но аз искам да играя, а не само да се наслаждавам на града и морето. Ще направя всичко възможно ,за да променя ситуацията в следващите мачове", коментира Ракитич.

Барселона продава дуо халфове заради финансови проблеми

Барселона може да продаде халфовете Филипе Коутиньо и Иван Ракитич заради риска от финансови проблеми, съобщава ESPN. Каталунците тряба да зарабо...

"Разговарях с Валверде и Бартомеу ,като всички знаеха за опциите ми. Искам най-доброто за Барса и съм готов да се боря, за да докажа на клуба, че заслужавам да нося този екип. Искам да благодаря и на феновете за подкрепата в домакинството през изминалия уикенд. Ако видя, че нещата не се променят, тогава ще седнем и ще говорим отново", добави то.

А коя от звездите на Барселона ще пропусне предстоящото "Ел Класико" - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!