Зинедин Зидан още не е решил кои играчи да останат и кои да си тръгнат от Реал Мадрид


Зинедин Зидан още не е решил кои играчи да останат и кои да си тръгнат от Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1695 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново коментира непрестанните спекулации за раздяла с определени играчи през лятото. Френският специалист разкри, че все още не е взел решение кои ще останат и кои ще напуснат "Сантяго Бернабеу".

"Няма да коментирам изказването на Кейлор Навас относно неговото бъдеще. Той има договор с клуба. В края на сезона ще видим какво ще се случи. Аз го харесвам много като футболист и човек. Ситуацията с Марсело? Ще видим. Той е важен футболист. Искам да видя най-доброто, на което е способен и се надявам да завърши добре сезона. Това ми е единственото притеснение свързано с него.

Не, все още не съм взел решение кои играчи ще си тръгнат и кои ще останат. Има още един месец и половина до края на сезона“, продължи треньорът на Реал Мадрид. Все още не мога да кажа кога Винисиус ще се завърне в игра. Възстановяването му протича добре. Вече тренира на терена", заяви Зизу.

"Трябва да приемем факта, че през тази година отборът среща трудности при отбелязването на голове. Ще се опитаме през следващата година да променим това", допълни още той и сподели очакванията си предстоящия двубой с Ейбар.

„Предстои ни мач срещу отбор, който прави много добър сезон. Сигурен съм, че Ейбар ще пристигне амбициран да спечели поне точка на нашия стадион. Гледах много пъти на запис последния ни мач срещу Валенсия. Тези, които казват, че сме играли отвратително лъжат. Ние трябва да продължим да се стремим да подобряваме нашето представяне. Остават още осем мача до края на сезона и ние трябва да се опитаме да завършим по възможно най-добрия начин. Футболистите са на същото мнение. Годината е трудна. Отборът се нуждае от това да започне отново да побеждава. Аз съм тук, за да направим това".

Статистика пък показва, че само един отбор в Испания е пуснал повече голове от Реал през сезона - ето кой е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички