Зидан за скандала с Роналдо: Мислех за мача с Борусия, затова го извадих


Зидан за скандала с Роналдо: Мислех за мача с Борусия, затова го извадих
Снимка: Guliver/GettyImages

7453 0

Старши-треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че няма проблеми межу него и Кристиано Роналдо след бурната реакция на играча при смяната му срещу Лас Палмас.

Португалският ас беше изваден от терена за втори път в последните 4 мача, докато през миналия сезон той не беше заменян преди края на 90-те минути на двубоя.

РОНАЛДО ОТБОРЕН ИГРАЧ? ГЛЕДАЙТЕ ТОВА ВИДЕО

Заради контузията, получена по време на финала на Евро 2016, нападателят е държан по-малко на терена от Зидан, въпреки че това никак не се харесва от Кристиано.

"Роналдо не игра слабо, дори напротив. Играем във вторник в Шампионска лига и поради тази причина прецених да го извадя от игра. И той е човек, и той има нужда от почивка, защото във вторник ще ми е нужен. Роналдо игра добре, но го извадих, мислейки за мача във вторник", сподели Кристиано и продължи.

МАФИЯТА МЪЧИ ГАРЕТ БЕЙЛ

"Да е бил бесен? Това си е ваша интерпретация. Той иска винаги да е на терена, но понякога трябва да го извадя от там - така, както направих срещу Лас Палмас. Това не променя нищо", каза Зидан.

През следващата седмица Реал Мадрид гостува на Борусия в Дортмунд и се очаква Роналдо да е титуляр в срещата, въпреки че все още не се намира в добра форма.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички