Зидан за Меси: Разполагаме с играчи, които могат да го спрат


Зидан за Меси: Разполагаме с играчи, които могат да го спрат
Снимка: Getty Images/Gulliver

1404 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира предстоящото утре първо за сезона „Ел Класико“ срещу Барселона. Фокусът падна върху звездата на домакините в мача Лионел Меси. Двата тима излизат в битка за първата позиция в Ла Лига, като в момента „каталунците“ и „Кралския клуб“ са с равен актив от точки. Аржентинецът от своя страна има 18 гола срещу Реал Мадрид и е на път да изравни рекорда на Шави по участия в дербито с 42 мача.

„Всичко се случва във футбола. Мачовете започват като 11 срещу 11, ще видим дали ще завърши и по този начин. Знаем, че се изправяме срещу много добър отбор и знаем какъв играч е Меси. Но ние имаме играчи, които могат да го опазят“ каза Зидан. Френският наставник бе запитан и за двубоя между двата тима през декември 2017г., когато Матео Ковачич трябваше да пази Лионел Меси. Това се оказа лош план, след като срещата завърши при резултат 3:0 в полза на Барселона на „Сантиаго Бернабеу“, а аржентинецът отбеляза едно от попаденията в мача. „Всеки мач е различен, но тогава Матео беше точният човек, който трябваше да пази Меси. Днес е различно, различен мач, различна развръзка, ще видим какво ще се случи“ каза френският специалист.

Реал Мадрид ще са без Еден Азар и Марсело в утрешния двубой, но пък са в серия от 11 срещи без загуба във всички турнири. Двубоят е утре вечер от 21 часа българско време. Ето какво още каза Зидан за утрешния двубой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички